Despre noi

Mobila Regal Iasi furnizează soluții complete de mobilare a locuințelor și spațiilor comerciale.
Întotdeauna conștienți de cerințele pieței noi aducem inovație în casa ta, fie că preferi liniile moderne, fie te regăsești în designul clasic și suntem pregătiți pentru orice provocare pentru a creea oricărui tip de interior un ambient cât mai confortabil .
Oferim produse de mobilier de calitate superioară într-o gamă diversă de produse concepute să corespundă dorinței de a satisface gustul pentru rafinament și eleganță.

Datorită eforturilor echipei noastre de profesioniști , satisfacerea clientului este principalul nostru scop, firma noastră oferind produse funcționale de calitate. Pentru a menține la standarde înalte ofertele cu care sunt obișnuiți clienții noștri, oferim o mare gamă de produse, de la dormitoare la sufragerii, camere de tineret și camere de zi, canapele și colțare , în diverse modele și culori. Asigurăm consiliere în alegerea produselor, transportul și montajul este realizat de echipe de specialiști; precum și garanția produselor. Știm că lucrurile bune pot fi înlocuite cu lucruri și mai bune, de aceea dorința noastră este să menținem produsele noastre la nivelul așteptărilor și în beneficiul clienților noștri.

× WhatsApp